Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Reallife.

Στην περιοδεία της Λυσιστράτης θα έρχονται...μιλιούνια για σέλφι και αυτόγραφα. Σε φρικάρει αυτό; Του Μπέζου του έχουν σούρει τόσα πολλά...

Τον έχουν παρεξηγήσει τον Γιάννη και έχουν φουσκώσει κάποια λεγόμενα του, όπως και δικά μου στο παρελθόν, γι' αυτό και πλέον προσέχω πολύ τι λέω και που το λέω. Όσο για τις σέλφι κ.λ.π, εξαρτάται πως έρχεται ο άλλος να σου το ζητήσει. Αν θέλεις να κάτσεις κάθεσαι, αν όχι, για οποιονδήποτε λόγο δεν κάθεσαι. Δεν πρέπεινα είναι παρεξηγήσιμο κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να προκαλέσω, αλλά δεν μπορώ και να μη σου πω κάτι που ήταν χαρακτηριστικό.

Όταν πήγα να δω τον Αλ Πατσίνο στον "Έμπορο της Βενετίας", μείναμε να τον περιμένουμε,,,Μιάμιση ώρα μετά βγήκε και δεν διαμαρτυρήθηκε ουδείς. Δεν τόλμησε κανείς να του μιλήσει, υπήρχε αστυνομία δίπλα του-δεν κάνω παραλληλισμούς, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, για τους...γνωστούς-αγνώστους-και όταν ο ίδιος είπε "θέλει κανείς σας να βγάλουμε φωτογραφία;" πόζαρε με κάποιους. Δεν έπεσα κανείς πάνω του να απαιτήσει να βγάλουν σίλφι, δεν έγινε πανζουρλισμός και ήταν χίλια άτομα απέξω. Ότσν θέλησε να σταματήσει τα αυτόγραφα, μπήκε ήσυχα στο αυτοκίνητο του και έφυγε, χωρίς να φωνάξει κανείς ή να εξοργιστεί. Για καν' το αυτό εδώ να δεις τι έχεις να ακούσεις (σ.σ γελάει ηχηρά)!