Αναστάτωση στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο, όταν στο τηλεοπτικό παράθυρο εμφανίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Survivor σε φωτογραφία από παραλία της Σκιάθου. Ο hot Ντάνος με μαγιό, κρατούσε στα χέρια του ένα πέδιλο του σκι, το οποίο και φιλούσε. Η Ναταλία Γερμανού έδωσε εξηγήσεις και υποσχέσεις…

«Αυτή τη φωτογραφία μου την έστειλε ένας φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου. Είναι μια φωτογραφία που την βλέπετε για πρώτη φορά παγκοσμίως, μια φωτογραφία που δεν έχει παίξει καθόλου στο διαδίκτυο. Είναι ο Ντάνος, ο οποίος κρατάει αγκαλιά ένα πέδιλο του σκι. Είναι από τη Σκιάθο, από τα μαθήματα που κάνει. Αγκαλιάζει και φιλάει ένα πέδιλο του σκι.

Μου έχει στείλει και άλλες, θα σας τις δίνω σε δόσεις. Έχω άλλες τέσσερις ανέκδοτες φωτογραφίες του Ντάνου! Κάθε Σαββατοκύριακο και μία. Η σειρά που θα τις δίνω θα είναι καλοκαιρινή, πιο καλοκαιρινή, πιο καλοκαιρινή…», διευκρίνισε η Ναταλία Γερμανού. «Το Instagram του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι κλειδωμένο. Φαντάζομαι, όταν βγει από το παιχνίδι θα βρει 1 εκ. αιτήματα!», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα από το zappit.gr: