Η Άννα Παναγιωτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εποχή της μεγάλης επιτυχίας με τις "Τρεις Χάριτες", αλλά και τις συμπρωταγωνίστριες της τότε, με τις οποίες δεν κρατά επαφή, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα είδαμε την επανένωση τους για μια σειρά διαφημίσεων.

Διαβάστε όσα είπε η ηθοποιός, στο περιοδικό Down Town:

Μεγάλο κύμα δημοσιότητας εκείνη την εποχή!

Μπα, καθόλου. Με αναγνώριζαν μόνο από τη φωνή. Αυτό το γλίτωσα.

Και μετά ήρθαν οι Τρεις Χάριτες.

Εκεί δεν το γλίτωσα. Μια φορά είχε γίνει το εξής αστείο: ήμασταν με τη Μεντή και έναν φίλο μας άσχετο με το επάγγελμα. Μπαίνουμε σε ταξί, μπροστά ο φίλος μας και πίσω εμείς. Και λέει ο ταξιτζής: «Εσάς σας γνωρίζω, οι κοπέλες πίσω ηθοποιοί είναι και αυτές;» Πέσαμε κάτω από τα γέλια. Ήταν μια εποχή που τότε δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι. όλη η Ελλάδα έβλεπε φανατικά το σίριαλ. Το έζησα, αλλά ήταν εφιαλτικό.

Επίσης, φέτος έγινε η επανένωση με τις Τρεις Χάριτες για μια διαφήμιση.

Ήταν πολύ ωραία. Με τα παιδιά (σ.σ. τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου) μιλάμε, δεν έχουμε κόψει επαφή. Με τη Νένα Μεντή δεν έχω καθόλου σχέση εδώ και κάποια χρόνια, αλλά ούτε και με τη Μίνα Αδαμάκη. Τη Μίνα την αγαπώ πάρα πολύ, μας δένουν πολλά. Αλλά παρά το γεγονός ότι δεν μιλάμε τα πήγαμε όλοι μια χαρά στο γύρισμα και βγήκε και μια ωραία διαφήμιση.