Για την προσωπική της ζωή και για το αν έχει σκεφτεί να κάνει τη δική της οικογένεια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η ηθοποιός, Τζένη Θεωνά.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο κόμπλεξ για αυτό ως και κανένα, αλλά δεν μου αρέσει εκ πεποιθήσεως, ούτε κρύβω κάτι, ούτε και κάνω ιδιαίτερη μνεία για αυτό. Απλώς νιώθω πως η προσωπική μου ζωή και ευτυχία αφήνει τον κόσμο αδιάφορο. Εννοώ ότι δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να τον απασχολήσει», ανέφερε στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει μπει στη διαδικασία να σκεφτεί τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, η ηθοποιός απάντησε: «Το μόνο που αισθάνομαι είναι πως προσωπικά είμαι αρκετά καλά πλέον ώστε να μη νιώθω την ανάγκη να προγραμματίσω τα πράγματα στη ζωή μου. Νιώθω τόσο καλά, ώστε να είμαι έτοιμη πλέον να δεχτώ ό,τι φέρει η ζωή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ξέρεις, όσο λιγότερη ανάγκη, έχεις για έλεγχο, τόσο πιο ελεύθερος είσαι. Οταν υπάρχει ανασφάλεια στη ζωή σου και νιώθεις ανασφαλής Και αναστατωμένος, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη νιώθεις να ελέγξεις τα πράγματα και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματα σου».