Σε νέες δηλώσεις που έκανε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Καζάκος, εξηγεί τι εννοούσε με τις προ ημερών δηλώσεις του περί «προδοσίας» των νέων που μεταναστεύουνπερί «προδοσίας» των νέων που μεταναστεύουν, οι οποίες προκάλεσαν σάλο. Ο κ. Καζάκος, ανέφερε στο Ράδιο Γάμμα στην Πάτρα πως «δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν».

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του PatrasTimes, ο Κώστας Καζάκος, στις νέες του δηλώσεις, υποστήριξε ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του. «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν».

«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε.