Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να έφτασε πρώτος στον τερματισμό ωστόσο δεν ήταν τόσο εύστοχος όσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πήρε τελικά το ματς ρίχνοντας δυο εύστοχες βολές.

Οι Μαχητές προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν και να του εξηγήσουν τι έκανε λάθος μετά την κούρσα του αλλά εκείνος ξεκίνησε να βρίζει με τα «μπιπ» να πέφτουν απανωτά. Ο παίκτης των Μαχητών του Survivor δεν μπόρεσε σε συγκρατήσει τα νεύρα του και έχοντας βγει εκτός εαυτού μπήκε για λίγο μέσα στο νερό, όπου βαρούσε μπουνιές.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του….«Συγγνώμη παιδιά, εκφράστηκα λίγο χάλια».

Ο ίδιος αναφερόμενος στο περιστατικό είπε: «Ζήτησα και συγγνώμη γιατί πάνω εκεί στην ένταση του παιχνιδιού είχα τον Γιάννη να μου λέει πιο χαμηλά, πιο καμπύλη, πιο… πιο… και λίγο ήμουν επηρεασμένος που είχα χάσει και τις δύο προηγούμενες φορές και είπα μια έκφραση, όχι προσωπική, γενικά και έβγαλα έναν εκνευρισμό και του ζήτησα συγγνώμη. Δεν μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις γιατί πάνω στο παιχνίδι πρέπει να είσαι ήρεμος.»

 Δείτε το βίντεο του zappit.gr: