Η Μαίρη Συνατσάκη εδώ και δύο χρόνια είναι σε σχέση με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφος της, επέλεξαν να ζουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια αναφέρεται στον έρωτα της δημόσια, ενώ έχει αναρτήσει στα social media μόνο μια κοινή τους φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κυπριακή εκπομπή DOT και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τον σύντροφο της. Αρχικά ανέφερε: «Με το αγόρι μου είμαι ήδη δύο χρόνια. Αυτό το αγόρι είναι από αλλού και δεν τα θέλει πολύ τα απ’ εδώ. Δεν είμαι καμιά που την κυνηγάνε οι παπαράτσι αλλά ας πούμε σκέφτομαι πού θα πάω διακοπές φέτος. Θα πάω κάπου ήσυχα. Αλλά ας πούμε με έχουν βρει μέχρι και στα Κουφονήσια».

Κλείνοντας την κουβέντα, αποκάλυψε: «Αν μπορούσα, θα ήμουν πολύ πιο ανοιχτή. Όχι δημόσια, αλλά ας πούμε στα social media μου. Αλλά τα social media μου είναι δημόσια. Έχω ανεβάσει φωτογραφία του μόνο μία φορά αλλά κάτι σήμαινε και το συζητήσαμε από πριν. Του είπα “Θα σε ενοχλήσει; Θα υπάρξει κάποια αναπαραγωγή”. Μου το έκανε χατίρι. Στα 32 μου σκέφτομαι ότι κάνω πιο σοβαρά πράγματα. Έχω περάσει τη φάση, την πιο πεταλουδίτσα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και είμαι καλά. Όταν κόπηκε η εκπομπή μού είπε «μη στεναχωριέσαι», αλλά δεν ήταν και η αγαπημένη του εκπομπή που θα την έχανε. Δεν βλέπει τηλεόραση και δεν τον απασχολεί αυτό το περιεχόμενο».