Παίρνοντας αφορμή από τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης, ο Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε την ομάδα του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» εάν έχουν κάνει ποτέ υπερβολές για την εικόνα τους, όπως για παράδειγμα υπερβολικές δίαιτες.

Ο ίδιος ο Γιάννης Πουλόπουλος παραδέχτηκε πως μια δίαιτα που έκανε τον έστειλε στο νοσοκομείο, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε για τι δική της κακή εμπειρία με τα ...καρότα.

«Έχω κάνει και υπερβολική δίαιτα, νηστεία τύπου να μην τρώω τίποτα και υπερβολική γυμναστική» δήλωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσθεσε...

«Εμένα έπεσε στην αντίληψη μου μια φωτογραφία σου από την Μύκονο και δεν σε αναγνώρισα. Δεν μου αρέσεις καθόλου στο πρόσωπο. Δεν κατάλαβα ποια είσαι.»

Η Φλορίντα παραδέχτηκε πως εκείνη την περίοδο έτρωγε συνέχεια καρότα:«Έτρωγα άπειρα καρότα. Είχα μείνει μισή. Αλλά ήμουν χάλια. Και μου το έλεγαν ότι «είσαι χάλια», αλλά εγώ δεν το καταλάβαινα. Και τώρα λέω κοίτα τζάμπα ταλαιπωρία. Το κράτησα 2 χρόνια. Έτρωγα κάθε μέρα καρότα και το σαββατοκύριακο έτρωγα τα πάντα. Δεν έτρωγα μόνο αυτό, αλλά το θυμάμαι πολύ έντονα κι από τότε δεν ξανακούμπησα αυτό το πορτοκαλί φυτό».

Η εμπειρία του Γιάννη Πουλόπουλου ήταν ακόμα πιο δυσάρεστη: «Εγώ έκανα μια εβδομάδα που απαγορεύεται. Έτρωγα μόνο τρεις μπανάνες και τρία ποτήρια γάλα με αποτέλεσμα να πάω στο νοσοκομείο κανονικότατα».

Δείτε το βίντεο του zappit.gr