Για τον αδερφικό της φίλο και παίκτη του Survivor, Μάριο Ιωαννίδη, μίλησε η Στεφανία, υψώνοντας "ασπίδα" στον φίλο της σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος για τους πρόσφυγες.

«Ο Μάριος είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Είναι παρορμητικός άνθρωπος και παρεξηγείται γι’ αυτό. Μην ξεχνάμε ότι βλέπουμε λίγες στιγμές τους. Ο Μάριος δεν είναι ούτε Χρυσαυγίτης, ούτε σεξιστής, ούτε ρατσιτής, ούτε αλαζόνας, ούτε όλα αυτά που προσπαθούν να του προσάψουν γιατί δεν μπορούν να βρουν κάτι άλλο».

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δεν μπορώ να τον κρίνω, δεν θέλω να τον κρίνω και δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Κανένας δεν μπορεί να κατακρίνει το πόσο πιστεύει ένας άνθρωπος στον Θεό. Αυτό που θέλω εγώ να πω για να μην αδικηθεί ο Μάριος και κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά είναι ότι το γεγονός ότι δεν βλέπουμε όλους τους υπόλοιπους να κάνουν τον σταυρό τους με την ίδια συχνότητα, δεν τους κάνει λιγότερο θρήσκους. Ο Μάριος και η οικογένειά του είναι βαθιά θρησκευόμενοι».

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: