Δριμεία κριτική στη σύγχρονη λαϊκή σκηνή εξαπέλυσε η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη, μιλώντας στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω».

«Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή, που είναι λίγο ποπ, δεν είναι τίποτα! Δεν μου αρέσει γιατί έχει ένα μεγάλο κίνδυνο, να χαθεί η λαϊκή μουσική τελείως. Πες μου τι σφυρίζεις, να σου πω τι ψηφίζεις! Το λέω χρόνια αυτό! Έχει μεγάλη σχέση τι ακούμε! Ακούμε θεά από εδώ, θεά από εκεί, η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της...Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!», είπε η Ελένη Βιτάλη.

Πιστεύει ότι μουσικές πορείες όπως η δική της μπορούν να καταγραφούν ξανά; «Βεβαίως. Είναι εξαιρετικά ταλέντα. Σχήματα. Γκρουπάκια. Απλά μέσα στη φασαρία αυτή δεν ακούγονται. Και βγαίνουν τώρα ο Ρέμος με τα Ρεμάκια του. Δεν είναι όλα μια πλασματική πραγματικότητα που λέγεται Ρέμος, δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι. Τίποτα δεν είναι. Λέω δεν είναι καλός τραγουδιστής. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος», τόνισε η Ελένη Βιτάλη.]

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: