Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, γνωστός Έλληνας τραγουδιστής.

Ο μεγάλος νικητής του The Voice, Κώστας Αγέρη μιλώντας στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αναφέρθηκε στο τραγούδι που έγραψε για τον Παντελή Παντελίδη.

Μιλώντας για την έμπνευση που είχε για να γράψει το τραγούδι για τον Παντελή: «Όταν δούλευα σε ένα νυχτερινό κέντρο, ήρθαν κάποιοι θαυμαστές του Παντελή, και μου ζήτησαν αν πω Παντελίδη. Όπως τραγουδούσα, φώναζαν δυνατά «Μόνο Παντέλος». Εγώ ανατρίχιασα, και όταν έφυγα, μέσα στο αμάξι, έχασα το ρεφρέν αυτού του τραγουδιού. Πήρα τη γνώμη κοινών φίλων, τους είπα ότι θα το βγάλω μόνο όταν έχω επικοινωνία με την οικογένεια του Παντελή και μου δώσουν το οκ. Έγινε αυτή η συνάντηση, ευχαριστώ την οικογένεια του Παντελή που με δέχτηκε, το θεώρησαν τιμητικό για τον Παντελή και το κάναμε. Η μητέρα του μου συμπεριφέρθηκε σαν δικό της παιδί, μου έδωσε συμβουλές, έχει μάθει και γνωρίζει πράγματα για την ελληνική μουσική βιομηχανία που δεν ξέρουν άλλοι, έτσι μου είπε τι να προσέξω στην πορεία μου για τα τραγούδια που βγάζω και πώς να διαχειριστώ κάποια πράγματα! Αυτό λέει πολλά για μένα».

Αναφερόμενος στη νίκη του στο talent show ο τραγουδιστής είπε: «Ήθελα να νικήσω, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από τον τελικό. Είχα τόσο πολύ άγχος, που δεν έχει καταγραφεί στο σκληρό δίσκο όλο αυτό, το είδα μετά σε βίντεο! Είναι σοκ! Έχασα πολλούς φίλους από το παιχνίδι, και είναι λίγο λυπηρό».