Ο γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη είναι στις 3 Ιουλίου και το ζευγάρι βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών. Και ο σούπερ σταρ, έχει φυσικά μόνο τα πιο γλυκά και ερωτικά λόγια να πει για τη σύντροφο της ζωής του.

Ένας από τους λόγους ήταν πράγματι και η επιθυμία της μεγαλύτερης κόρης σας, της Αναστασίας;

«Ο γάμος πάντα ήταν στο μυαλό μου και της έχω κάνει αμέτρητες προτάσεις γάμου! Σίγουρα, τα παιδιά έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να αποφασίσουμε να γίνει ο γάμος, αλλά πάνω απ’ όλα πιστεύω ότι αισθανθήκαμε και οι δύο ότι τώρα είναι η στιγμή. Θέλουμε να είναι μια γιορτή για μας, τους φίλους μας και να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις για τα παιδιά μας και την οικογένειά μας» τόνισε στο TV Έθνος.

-Γυρίζω τον χρόνο αρκετά πίσω. Ποια είναι η εικόνα που σου έχει εντυπωθεί πιο έντονα από την Κάτια όταν το 2004 κάνατε εκείνα τα πολυήμερα γυρίσματα για μια διαφημιστική ταινία στην Κρήτη;

«Την Κάτια την είχα γνωρίσει πιο πριν από τα γυρίσματα. Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή, μία πρωτοφανής έλξη, σαν να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας, ένα σπάνιο συναίσθημα. Στα γυρίσματα στην Κρήτη βεβαιώθηκα ότι θα είναι η γυναίκα της ζωής μου.»

-Ζείτε σχεδόν από την αρχή της γνωριμίας σας μαζί, έχετε αποκτήσει τέσσερα υπέροχα παιδιά. Έχεις το άγχος που καταλαμβάνει αρκετούς άντρες μήπως η τυπική διαδικασία του γάμου αλλάξει κάτι στη σχέση σας;

«Η σχέση μας με την Κάτια είναι δοκιμασμένη και ισχυρή! Δεν μπορεί να «κλονιστεί» από -άγχη και αγωνίες, είναι σχέση ζωής!»