Ο Σάκης Ρουβάς έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στην καριέρα του.  Εκτός από καταξιωμένος τραγουδιστής, έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, έχει παίξει στην Επίδαυρο και έχει αποδείξει ότι είναι καλός και ως παρουσιαστής και ως κριτής talent shows.

Από τις πρώτες οντισιόν έχεις ξεχωρίσει κάποια συμμετοχή; Έχεις δει αυτό το «κάτι» που χρειάζεται για το επόμενο βήμα;

«Έχω δει συμμετοχές που ξεχωρίζουν, παιδιά που αν δουλέψουν σκληρά με πείσμα, πίστη στις δυνάμεις τους και αφοσίωση στους στόχους τους, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για νέους καλλιτέχνες που έχουν το x-factor!»

Είναι γνωστό πως έχεις βοηθήσει πολλούς καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα, εντάσσοντάς τους στα σχήματα των οποίων ηγείσαι. Αν σου ζητούσα έναν απολογισμό, εσύ στο ξεκίνημά σου είχες αντίστοιχη υποστήριξη από καλλιτέχνες;

«Νιώθω ευλογημένος για τη δική μου πορεία από την αρχή μέχρι και σήμερα. Δε ξεχνώ τα δικά μου πρώτα βήματα, τις δικές μου αγωνίες και θεωρώ υποχρέωσή μου να βοηθώ νέους καλλιτέχνες με όλες μου τις δυνάμεις»

Πολύ σύντομα ξεκινούν τα live του Χ-Factor. Θα δούμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν; Ετοιμάζεις εκπλήξεις;

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα live του X-Factor θα είναι συναρπαστικά! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!» εξήγησε στο tvέθνος.