Είναι γνωστό πως τις τελευταίες μέρες στο Survivor η Ευριδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση. Μάλιστα, η σχέση αυτή όχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητη, αλλά πλέον το φλερτ ανάμεσά τους γίνεται αντιληπτό και από τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και αντικείμενο σχολιασμού στα πάνελ των εκπομπών.

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή Happy Day, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν αναφορικά με το τι συμβαίνει μεταξύ των δύο παικτών:

"Γελάει και το λουλούδι στο αφτί της! Και μόνο που σκέφτεται ότι είναι έτοιμη να αρχίσει να φιλάει τον Κωνσταντίνο για να διαπιστώσουν πόσες θερμίδες καις με ένα φιλί...», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. "Το καταλαβαίνουν και οι συμπαίκτες...", πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη.

"Υπάρχει μια αμηχανία στο τέλος της αγκαλιάς, που σημαίνει ότι κάτι υπάρχει", πρόσθεσε η Σταματίνα για την «ύποπτη» αγκαλιά και σηκώθηκε να κάνει αναπαράσταση με την Ελένη.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, από την άλλη, έθιξε μια άλλη πτυχή του θέματος: "Όταν ενώθηκαν οι δύο ομάδες, η Ευρυδίκη έχασε το ενδιαφέρον της για τον Ντάνο γιατί βρήκε τον άλλον".

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: