Με μια σέξι φωτογράφιση και μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοινώνει τον χωρισμό της και αποκαλύπτει τί ακριβώς κάνει αυτή την περίοδο που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. «Ήθελα να κάνω σέξι φωτογράφιση τώρα που μπορώ ακόμα» ανέφερε η παρουσιάστρια στο Down Town.

Ερωτηθείσα για τον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της, Τίμο Λειβαδίτη, η Μαρία Μπακοδήμου, σχολίασε: «Ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο. Τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί. Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία... Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια».

Περιγράφοντας την ζωή της εκτός τηλεόρασης, επισημαίνει πως νιώθει να ανακαλύπτει κάτι καινούργιο: «Ανακαλύπτω μια Μαρία που θέλει να ζήσει με έναν άλλο τρόπο. Θέλω να περνάω καλά, να είμαι πιο χαλαρή, να βρω το fun που έχω χάσει. Γιατί έχω δουλέψει πολύ, σαν εργάτρια. Δεν είχα την έγνοια να διασκεδάσω, προτεραιότητα ήταν η δουλειά. Θέλει άλλη τοποθέτηση όμως η ζωή».

Όσο για τους γιους της, η Μαρία επισημαίνει πως είναι πλέον πιο χαρούμενοι που την βλέπουν περισσότερες ώρες και χωρίς άγχος.