Survivor: Έξαλλος ο Αγγελόπουλος με τον μισθοφόρο: Ντροπή σου! Μην μου φωνάζεις εμένα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η “κλοπή” στο αγώνισμα του Survivor για την οποία κατηγορούν οι Μαχητές τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κατ’ επέκταση τους Διάσημους έκανε μπάχαλο τους παίκτες.

Μετά το τέλος και του επαναληπτικού αγώνα, τον οποίο κέρδισαν οι Μαχητές και πήραν το έπαθλο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κ.Α.: Άμα πήδαγα εγώ εκεί θα είχα κερδίσει το παιχνίδι με τον Κοκκινάκη; Μπορώ να στο κάνω 100 φορές και να καλύψω τη διαφορά που μπήκε το μπαλάκι. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με επιχειρήματα.

Γ.Α.: Ντροπή σου, και στο ξαναλέω, ντροπή σου.

Κ.Α.: Κι εσύ λες ψέματα, γιατί είπες ότι πάτησες. Όταν τελείωσε, είπες ότι πάτησες, άρα λες ψέματα.

Γ.Α.: Άκου λίγο κάτι και μην μου φωνάζεις, δεν υπάρχει λόγος να μου φωνάζεις. Δεν πάτησα, το ντροπή σου ισχύει. Θεωρείς ότι είμαι άνθρωπος που όταν αγωνίζομαι, κλέβω; Απάντησέ μου συγκεκριμένα. Μου είπες ότι κλέβω. Έφυγα εγώ νωρίτερα για να κλέψω;

Κ.Α.: Στο ένα έχεις φύγει πολλές φορές.

Γ.Α.: Για να κλέψω;

Κ.Α.: Δεν ξέρω γιατί.

Γ.Α.: Είναι ντροπή. Εγώ θα αισθανόμουν ντροπή, αν κέρδιζα αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, τέλος. 9-9 ήταν το παιχνίδι, έβαλα τρεις μπάλες και εσύ καμία.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.