Ένα κείμενο με αποκαλύψεις που η ίδια αφιέρωσε στον μπαμπά της που της λείπει πολύ.

Η Νένα Χρονοπούλου μέσα από το προσωπικό της blog, διηγήθηκε την επεισοδιακή βάπτιση της που έγινε πριν 48 χρόνια και την ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομα της.

«Ο πατέρας μου ήθελε να πάρω το όνομα του παππού μου, που είχε φύγει πολύ νέος από τη ζωή. Θα με βάφτιζαν Ηλιάνα !Καθημερινά από την ώρα της γέννησής μου με φώναζαν με αυτό το όνομα και έτσι και εγώ όταν με αποκαλούσαν Ηλιάνα γύριζα κανονικότατα !
Τη γιαγιά μου (μητέρα του πατέρα μου) την έλεγαν Ελένη, τον πατέρα μου Κώστα, ε’ τους φαινόταν υπερβολικό να με βαφτίσουν και εμένα Ελένη, μέχρι εδώ καλά.Όμως λίγα μόνο λεπτά πριν τη βάφτισή μου φωνάζει ο πατέρας μου έξω τη Νονά μου τη Δέσποινα, και χωρίς να πάρει είδηση κανείς της λέει : » Και το όνομα αυτής Ελένη», «μα Κώστα» πήγε να πεί η νονά μου, αλλά ο συγκεκριμένος Κώστας δεν ήταν από τους Κώστηδες που σήκωνε αντιρρήσεις και αμέσως απάντησε «Κουμπάρα, το παιδί θα το πούμε Ελένη, πάμε τώρα να συνεχίσουμε το μυστήριο, και την ώρα που πρέπει πες το σωστό όνομα».
Τι να πει και η Νονά μου, μπήκε μέσα και ασφαλώς δεν ειδοποίησε κανέναν, ε’ ακολούθησε κανονικά όλο το μυστήριο και όταν έφτασε να πει ο παπούλης » Και το όνομα αυτής» πάει η Νονά η Μαίρη να μιλήσει, πετάγεται η Νονά μου η Δέσποινα και λέει δυνατά μη και γίνει κομφούζιο μέσα στο Ναό, «Ελένη, Ελένη, Ελένηηηη» για να το εμπεδώσει και ο Πάτερ που ήξερε πως θα με πουν Ηλιάνα αλλά και όλοι οι υπόλοιποι.
Και πάρτη κάτω τη γυναίκα... Λιποθύμησε και με το δίκιο της, καταλαβαίνετε τι ακολούθησε, εγώ να κλαίω όπως όλα τα μωρά στη βάφτισή τους, η γιαγιά λιπόθυμη να τη συνεφέρουν με το ζόρι, οι αδελφές της γιαγιάς με τις κολώνιες και τις βεντάλιες να μην ξέρουν που να τρέξουν...», γράφει η ίδια μεταξύ άλλων.