Για όλους και για όλα μίλησε ο Ορέστης Τσάνγκ, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το λόγο που η ομάδα των μαχητών έδιωξε από την ομάδα τον Γιώργο Αγγελόπουλο ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που ασκούσαν οι διάσημοι στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο Ορέστης Τσανγκ σε συνέντευξή του στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έκανε αρκετές αποκαλύψεις για όλα τα καυτά θέματα που έχουν απασχολήσει αναφορικά με το Survivor:

Ο πραγματικός λόγος που οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο

"Τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον έζησα ελάχιστες μέρες μέχρι να φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Από την πρώτη κιόλας γνωριμία μας στην Αθήνα αντιλήφθηκα πως θα είναι ένας καλός και δυνατός παίκτης, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες ώρες που βρεθήκαμε μαζί στην ίδια παραλία. Σε αυτό το σημείο θα σου πω κι ένα μυστικό: όταν χάναμε 6-0 από τους Διάσημους, γύρισα και είπα στους συμπαίκτες μου πως ήταν λάθος που τον διώξαμε από την ομάδα μας και κάποιοι από αυτούς γύρισαν και μου είπαν «Δεν πειράζει. Τώρα που δεν είναι εδώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχουμε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο εμείς». Η δική μου άποψη ήταν πρώτα να κερδίζουμε για να τρώμε και μετά να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο, που, αν θες και τη γνώμη μου, είναι και ανούσιο σε ένα παιχνίδι επιβίωσης".

Ήταν αισθητό και σε μας το bullying των Διασήμων στην Ειρήνη Παπαδοπούλου

"Έβλεπα την Ειρήνη Παπαδοπούλου και παρατηρούσα ότι δεν περνούσε καλά στους Διάσημους. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν η Ειρήνη ερχόταν στη δική μας ομάδα, θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Μολονότι με την Ειρήνη δε μέναμε στην ίδια παραλία, το bullying που είπε πως της έκαναν οι συμπαίκτες της ήταν αισθητό ακόμα και σε μας".