Το Σάββατο 20 Μαΐου η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, και ο διευθυντής του hedge fund Eden Rock Capital Management Group, Τζέιμς Μάθιους, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μία τελετή που τα σκανδαλοθηρικά και lifestyle έντυπα του Ηνωμένου Βασιλείου περίμεναν πώς και πώς.

Πρόκειται για έναν πολυτελέστατο γάμο, όμως το κόστος του ξεπέρασε κατά πολύ τις εκτιμήσεις των βρετανικών μέσων. Σύμφωνα με το Money Magazine, ο γάμος της Πίπα Μίντλετον και του Τζέιμς Μάθιους κοστίζει συνολικά 318.171 δολάρια, δεκαπέντε φορές περισσότερο από τον μέσο όρο των γάμων στη χώρα.

Το δαχτυλίδι με το οποίο ο Τζέιμς Μάθιους ζήτησε την Πίπα Μίντλετον σε γάμο κοστίζει 35.312 δολάρια. Η γαμήλια δεξίωση θα λάβει χώρα στην οικία των Μίντλετον και υπολογίζεται πως θα κοστίσει 83.747 δολάρια. Οι 350 καλεσμένοι θα απολαύσουν φαγητό και ποτό συνολικής αξίας 90.188 δολαρίων.

Το νυφικό της Πίπα Μίντλετον λέγεται πως θα φέρει την υπογραφή του Ζιλ Ντίκον, ενώ το βέλο της νύφης θα το ράψει ο Στίφεν Τζόουνς και τα βρετανικά μέσα αποκαλύπτουν πως θα κοστίζει 2.577 δολάρια. Τα λουλούδια που θα κοσμήσουν τόσο τη γαμήλια τελετή, όσο και τη δεξίωση εκτιμάται πως θα κοστίσουν 20.615 δολάρια.

Τα ρούχα που θα φορέσει ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, που θα έχει ενεργό ρόλο στην τελετή, εκτιμάται πως κοστίζουν 29.180 δολάρια, ενώ της μικρής πριγκίπισσας Σάρλοτ 43.800 δολάρια.