Μαθήματα ζωής φαίνεται πως πήρε μέσα στο Survivor η Λάουρα Νάργες. Η παίχτρια των “διασήμων” αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το παιχνίδι και επέστρεψε στην Ελλάδα χαμογελαστή, με νέο λουκ και πολλές εμπειρίες, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Λίγο πριν φύγει όμως από τα εξωτικά μέρη, τράβηξε φωτογραφίες και πόζαρε με τη νέα της εμφάνιση. Η ίδια μάλιστα, ανέβασε, μετά την επιστροφή από το Survivor, φωτογραφία της από τον Άγιο Δομίνικο και έστειλε το δικό της μήνυμα για την εμπειρία στο παιχνίδι.

“Επιστρέφοντας στην πραγματική ζωή, μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και αυτό γιατί νιώθω πλήρης, πιο δυνατή, πιο ώριμη. Έμαθα ότι το σημαντικότερο είναι να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, έτσι βρίσκεις τη δική σου ευτυχία και γαλήνη. Είμαι ευγνώμων για τα πολλά μαθήματα που διδάχθηκα όσο ήμουν στο #survivorgr κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκτιμάτε κι εσείς πραγματικά την κάθε στιγμή γιατί είναι πολύτιμη! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου! Σας αγαπώ! Καλώς σας βρήκα!”, έγραψε χαρακτηριστικά.