Survivor: Η Σόφη Πασχάλη μιλά για πρώτη φορά για όσα έγιναν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

|
THESTIVAL TEAM

Για τις δύσκολες συνθήκες στο Survivor , τα όσα είδε μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι ,  αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, η Σόφη Πασχάλη.

«Οι γυναίκες δεν έχουμε περίοδο. Οι ορμόνες όταν δεν έχεις περίοδο αλλάζουν. Γίναμε όλοι ένα φύλο» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε αναφερόμενη στις δύσκολες συνθήκες: «Βρέχεσαι και στεγνώνουν πάνω σου τα ρούχα.».

Ωστόσο αυτό περίμεναν όλοι ήταν να αποκαλύψει επιτέλους για πρώτη φορά το «ένοχο μυστικό» που αφορά στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν το ότι έφαγε κρυφά ο Ντάνος είναι ο λόγος που μίλησε για «ψέμα και υποκρισία», ανέφερε: «Έδωσα ένα παράδειγμα. Δεν είπαμε ποτέ τι έχει συμβεί. Είπαμε ότι θα το αφήσουμε πίσω και θα ξαναβρούμε».

 «Δεν πήγα για το έπαθλο. Δεν είχα καμία στρατηγική και σκοπιμότητα», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια των «Διασήμων».

Ποιον συμπάθησε περισσότερο από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των «Διάσημων»; «Έναν; Νομίζω τείνω στην Ευρυδίκη», απάντησε η γυμνάστρια.

Τι λέει για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ριάλιτι επιβίωσης όσον αφορά τα μηνύματα που προωθεί στους τηλεθεατές; «Εγώ δεν είδα λάθος μηνύματα. Εγώ είδα ανθρώπους που τους αφήνουν κάπου και προσπαθούν να επιβιώσουν. Αυτό που είδα είναι ότι αν δεν τρως, τα πράγματα μεγεθύνονται…Είχαμε βάλει έναν κακό κανόνα εμείς σαν ομάδα. Να βάζουμε ότι βρίσκουμε σε τροφή στο τραπέζι για όλους…».

«Ότι αντιμαχίες είχαμε με όλους είχαμε και με τον Γιώργο, τίποτα παραπάνω. Αυτή η έκθεση που έχει ο Γιώργος είναι πάρα πολύ όμορφη και μακάρι το παιδί να κερδίσει κιόλας. Εγώ δεν είχα καμία σκοπιμότητα γιατί δεν πήγαινα για το έπαθλο. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω ταχθεί στην αυτογνωσία. Ο μοναδικός λόγος που πήγα εκεί είναι γιατί μια εσωτερική φωνή μου έλεγε ότι αν θέλεις να κάνεις πράξη αυτά τα οποία σου λέει η καρδιά σου… θα πρέπει να πάω να δοκιμαστώ σε κάτι δύσκολο. Θα το ξαναέκανα.

Με το ψάρι έδωσα ένα παράδειγμα. Ήθελα κάτι να πω από κάτι που είχε συμβεί. Από εκεί και πέρα δεν είπαμε ποτέ τι είχε συμβεί, απλά ήμασταν διάσπαρτοι και είναι μια απόφαση που την πήραμε όλοι μαζί γιατί είχαμε πει ότι θα τα ξαναβρούμε. Μόνο που δεν είχε τελειώσει για κάποιους…», είπε.

«Όταν δεν έχεις να φας μεγεθύνονται όλα. Εκεί θα τσακωθείς για τα απλά πράγματα. Είχαμε βάλει έναν κακό κανόνα εκεί σαν ομάδα, να φέρνουμε ότι τροφή υπάρχει στο τραπέζι. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν τέλειο κόσμο μεταξύ μας. Δεν υπάρχουν ομάδες, ο Γιώργος είναι ένα παιδί μέσα σε όλα. Στην ουσία μετά ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε πιο πολύ παρέα με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα», τόνισε.

Για τις αντιδράσεις και τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται στα social media μετά από την κόντρα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τόνισε: Έχει μεγεθυνθεί πολύ το θέμα. Είναι ένα παιχνίδι. Βλέπω κοριτσάκια να με βρίζουν…»

«Γιατί είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο», της τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. «Ναι!», απάντησε η Σόφη Πασχάλη.

Τι θέλει να πει στους χρήστες των social media που εκφράζονται αρνητικά για εκείνη; «Σας αγαπώ! Μην συνεχίζετε να το κάνετε με τα άλλα παιδιά που θα βγουν. Ας σταματήσει σε μένα. Ειδικά στη Λάουρα! Δεν θα το αντέξει!», απάντησε η γυμνάστρια.

Δείτε τα βίντεο του gossip-tv.gr:


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.