Νίκησε το θάνατο ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος

|
THESTIVAL TEAM

Το νοσοκομείο δεν φοβίζει τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, αφού πριν από 15 χρόνια έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, στη συνέχεια εγχείρηση θυρεοειδούς, πριν από λίγα χρόνια ξεβούλωσε μια αρτηρία, το γνωστό «στεντ», αλλά αυτή τη φορά η νεαρή σύζυγός του θορυβήθηκε, όταν σε μια εξέταση ρουτίνας οι γιατροί εντόπισαν και νέα βουλωμένη αρτηρία, με αποτέλεσμα να πρέπει να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Freddo”, ο τραγουδοποιός δεν έχασε ούτε για μια στιγμή το χαμόγελο και την εμπιστοσύνη που έχει στην «πονεμένη» του καρδιά. Κανένας δεν περίμενε ότι λίγες μέρες πριν βαφτίσει τη 14ων μηνών κορούλα του ο αγαπημένος τραγουδιστής των νησιωτών θα έπρεπε να ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργείου. Πριν από μία εβδομάδα ο απόγονος των Κονιτοπουλαίων έδωσε και νέα μάχη για τη ζωή και βγήκε ξανά νικητής, και πλέον μετράει, πέραν της σοβαρής επέμβασης ανοιχτής καρδιάς του παρελθόντος, και δεύτερο στεντ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.