Όταν κινδύνεψε ο Leonardo DiCaprio

|
THESTIVAL TEAM

Κι όμως και ο Leonardo DiCaprio δεν είναι τόσο ισχυρός και δυνατός, έχει κι αυτός τις αδύναμες και δύσκολες στιγμές του, ευτυχώς όμως έχει και καλούς φίλους και συναδέλφους.

Αν δεν ήταν ο Ed Norton να του σώσει τη ζωή τα πράγματα δεν θα ήταν και πολύ καλά τώρα. Πρόκειται για μία είδηση που δεν ξέραμε καν ότι έχει συμβεί και την αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Fisher Stevens.

Ήταν το 2010, όταν ο Leonardo DiCaprio δούλεψε με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη και τον Ed Norton στο Before the Flood. Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ λοιπόν, έπρεπε να κάνουν όλοι μαζί μία βαθιά κατάδυση, όπως ανέφερε ο σκηνοθέτης και στη συνέχεια το μόνο που θυμάται είναι πως μετά από λίγο δεν έβρισκε κανέναν γύρω του.

Η φιάλη οξυγόνου του Leo είχε διαρροή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Ευτυχώς όμως ο Ed Norton ήταν δίπλα του, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη και τον έβγαλε στην επιφάνεια, προκειμένου να πάρει αέρα.

Η κατάσταση ήταν απίστευτα τρομακτική, αλλά αυτό το συμβάν έφερε τον σκηνοθέτη και τον οσκαρικό ηθοποιό πιο κοντά.

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.