Κώστας Μαρτάκης: Ποια στιγμή από τη φετινή χρονιά στην τηλεόραση θα ήθελε να ξεχάσει;

|
THESTIVAL TEAM

O Κώστας Μαρτάκης μίλησε στο περιοδικό InStyle και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι δεν αντέχει στην ελληνική μουσική αλλά και ποια στιγμή από τη φετινή σεζόν του στην τηλεόραση θα ήθελε να ξεχάσει.

Τι δεν αντέχεις στην ελληνική μουσική σκηνή;
Έχω δουλέψει πολύ στο εξωτερικό με συναυλίες, είμαι και μισός Αυστραλός, οπότε με ενοχλούν τα «θα» και η έλλειψη προγράμματος που συναντάω καμιά φορά. Θα ήθελα να δω περισσότερες συνεργασίες καλλιτεχνών χωρίς κόμπλεξ, όπως κάποτε έκανε η Madonna με την Christina Aguilera και την Britney Spears σε βραβεία του MTV. Θα ήθελα πολύ να δω την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή ή εμένα και τον Σάκη Ρουβά.

Ποια ήταν η πιο όμορφη στιγμή που έζησες φέτος στην τηλεόραση και ποια αυτή που θα ήθελες να ξεχάσεις;
Θέλω να ξεχάσω το πρωινό ξύπνημα. Γενικά δεν πίνω καφέ, αλλά για να τα καταφέρω, φέτος έπινα πολλούς. Όμορφες στιγμές είχα πολλές. Γέλασα πολύ στην εκπομπή. Ήμασταν όλοι μια ομάδα που το έκανε για πρώτη φορά και το κάναμε με αγάπη.

Θα το ξαναέκανες;
Δεν είμαι σίγουρος. Αν ήταν πρωινή εκπομπή σαν της Ελένης, που βγαίνει μεσημέρι, ίσως. (γέλια) Δεν ξέρω αν έχω αντοχές για πρωινό ή καθημερινή εκπομπή.

Τηλεόραση ή τραγούδι;
Το τραγούδι είναι η έρωτάς μου, είναι αυτό που με ολοκληρώνει, αυτό με το οποίο βιοπορίζομαι. Η τηλεόραση είναι κομμάτι της δουλειάς μου, την αγαπώ γιατί προέρχομαι από αυτήν και, όταν έχω προτάσεις στις οποίες μπορώ να αντεπεξέλθω στους χρόνους και στην ενέργεια που χρειάζεται να καταναλώσω, δέχομαι ευχάριστα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.