Μύρωνας Στρατής: Τι σχέση έχει με την Συνατσάκη δύο χρόνια μετά το χωρισμό τους

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Για τη σχέση που έχει σήμερα με την Μαίρη Συνατσάκη, δύο χρόνια μετά το χωρισμό τους και ενώ η παρουσιάστρια έχει βρει νέο αμόρε, μιλά ο Μύρωνας Στρατής!

Ο χωρισμός του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας, τον Απρίλιο του 2014, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και συγκατοίκηση, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

«Δεν είναι κακό που όλα τα δημοσιεύματα στο Ίντερνετ γράφουν για μία σχέση μου. Το παράξενο είναι ότι, ακόμα και μετά το τέλος αυτής της σχέσης, όλοι εξακολουθούν να με ρωτούν γι’ αυτήν!», λέει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο Μύρωνας, χωρίς ο ίδιος, αλλά ούτε και ο δημοσιογράφος, να αναφέρουν το όνομα της Μαίρης, ενώ αποδίδει το γεγονός στο ότι «ήταν ένας αγαπημένος έρωτας στο μυαλό του κόσμου».

Σε ερώτηση για το αν δύο πρώην μπορούν να παραμείνουν φίλοι, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει, χωρίς πάλι να κατονομάζει, τι σχέση έχει σήμερα με την παρουσιάστρια: «όχι! Εγώ τουλάχιστον δεν τα έχω καταφέρει. Έχω κρατήσει φιλικές επαφές, αλλά φίλος δεν είμαι», απαντά!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.