Χωρίζουν μετά από δέκα χρόνια Πιτ – Τζολί;

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα βήμα πριν από το χωρισμό -μετά από δέκα χρόνια σχέσης, σχεδόν ένα χρόνο γάμου και έξι παιδιά- λέγεται ότι είναι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, εξαιτίας… της νέας τους ταινίας!

Σύμφωνα με το star.gr, η κρίση στη σχέση των δύο ηθοποιών ξέσπασε με αφορμή την ταινία «By The Sea», όπου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, υποδύονται ένα ζευγάρι, στη Γαλλία της δεκαετίας του ’70, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και καλείται να τα ξεπεράσει ενώ ταξιδεύει στη χώρα. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Μπραντ και η Αντζελίνα πρωταγωνιστούν μαζί, έπειτα από το «Mr. & Mrs. Smith» του 2005, όπου «φούντωσε» ο έρωτάς τους…

«Ο Μπραντ ζήτησε από την Άντζι να χωρίσουν. Είναι πολύ δυστυχισμένος», αναφέρει πηγή στο περιοδικό «InTouch Weekly», προσθέτοντας ότι ο 51χρονος σταρ δεν άντεξε άλλο αυτό που αρχικά λάτρεψε στην Αντζελίνα, δηλαδή το ότι η ίδια έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα.

Κατά τα δημοσιεύματα, τα οποία ουδείς από το ζευγάρι έχει σχολιάσει, το διαζύγιο θα ανακοινωθεί στο τέλος του χρόνου, καθώς οι δύο ηθοποιοί δεν θέλουν να επηρεάσουν την πορεία της ταινίας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Νοεμβρίου και πρέπει αμφότεροι να την προμοτάρουν.
Εκτός κι αν το προμοτάρισμα άρχισε από τώρα, με διαρροές περί κρίσης στον γάμο και διαζυγίου… παλιό και δοκιμασμένο στη showbiz το «κόλπο»!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.