Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εκτός από μία πολύ επιτυχημένη παρουσιάστρια είναι και μία πολύ γοητευτική γυναίκα. Η άψογη σιλουέτα της κλέβει κάθε καλοκαίρι τις εντυπώσεις, όταν δημοσιεύονται οι φωτογραφίες της από παραλίες δείχνοντας μας την sexy της πλευρά. Αυτή την πλευρά την αποδέχεται και η ίδια.

Όπως παραδέχεται σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU, η παρουσιάστρια αισθάνεται sexy. "Εγώ νιώθω πολύ ερωτική! Έρωτα βάζω σε ότι κάνω" λέει η ίδια και αποκαλύπτει ότι πολλές φορές έχει δεχθεί φλερτ στο δρόμο.

Ο άντρας σου ζηλεύει γι' αυτό;

Όχι. Τουλάχιστον δεν το δείχνει. Εξακολουθεί μετά από τόσα χρόνια να είναι ερωτευμένος μαζί μου, δεν μου δείχνει όμως ζήλια και ίσως και γι' αυτό καταφέρνει να με έχει στη ζωή του.

Είπες πως πέρασες κρίση στο γάμο σου...

Ναι, πέρασα κι εγώ κρίση στο γάμο μου όπως όλοι οι γάμοι περνάνε κρίση κάποιες στιγμές...

Πώς τη διαχειρίστηκες;

Με πολλή υπομονή και φιλοσοφημένα όπως όλες τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου. Το θέμα είναι να μπορείς να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις.

Τα παιδιά σου τι λένε για τη μαμά που έχουν;

Έχω πολύ ωραία σχέση μαζί τους. Ουσιαστικά επειδή τους έκανα πολύ μικρή μεγαλώσαμε μαζί. Τους αρέσει όταν ακούνε κομπλιμέντα για μένα.

Θα έκανες ένα παιδί ακόμα;

Δεν ξέρω.

Θα υιοθετούσες;

Το σκέφτηκα. Ο πατέρας μου ήταν υιοθετημένος. Γονιός λοιπόν είναι αυτός που σε μεγαλώνει, που δίνει ψυχή και αγάπη.

Τον πατέρα σου τον έχασες πριν από δύο χρόνια;

Ναι και ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει μου λείπει πολύ...

Του είχες αδυναμία;

Τρομερή! Έχω όμως και στη μαμά μου και καμαρώνει πολύ για μένα. Η συμβολή των γονιών μου ήταν πολύ σημαντική στη ζωή μου. Πιστεύω ότι οι γονείς καθορίζουν την πορεία του παιδιού γενικότερα.

Τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου κλήθηκε να απαντήσει αν αποκαλύπτει την ηλικία της. "Τη λέω αλλά βαριέμαι να με ρωτάνε συνέχεια. Έχω κλείσει τα 40, γεια σας" είπε γελώντας.