Δύσκολες στιγμές περνάει ο Σταύρος Νικολαϊδης, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η σύζυγός του, Γιώτα Ζαρμακούπη, απέβαλλε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και εξομολογήθηκε όλα όσα τραγικά έζησε τους τελευταίους μήνες.

«Πριν από το γάμο ήρθε το πρώτο παιδάκι χωρίς να το επιδιώξουμε και περιμέναμε πώς και πώς να το καλωσορίσουμε. Όμως στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της γυναίκας μου, δηλαδή με το που μπαίνει στη 18η εβδομάδα, σπάνε τα νερά και το χάνουμε το παιδί. Όπως ήταν φυσικό, στεναχωρηθήκαμε πολύ, αλλά θεωρήσαμε τυχαίο το γεγονός. Όταν όμως η Γιώτα έμεινε και πάλι έγκυος, τον περασμένο Ιανουάριο συνέβη και πάλι το ίδιο -είχαμε αποβολή του εμβρύου στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης- και σηκώσαμε τα χέρια ψηλά.

Κι εγώ και η σύζυγός μου κάναμε όλες τις εξετάσεις για να δούμε τι συμβαίνει, αλλά μας είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι μέχρι να συμβεί η αποβολή, η κύηση ήταν φυσιολογική. Τέλος πάντων, δεν σας κρύβω ότι ήταν να γεννήσουμε κανονικά τώρα τον Ιούνιο και όπως καταλαβαίνετε, η γυναίκα μου αυτές τις ημέρες είναι πεσμένη ψυχολογικά.

Πάντως το τελευταίο γεγονός έπαιξε ρόλο και στο ότι φύγαμε από τη Λάρισα ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας μου στο ΔΗΠΕΘΕ με τον Κώστα Τσιάνο. Τα παιδιά που χάσαμε ήταν και τα δύο κοριτσάκια, και εγώ, προκειμένου να απαλύνουμε λίγο τον πόνο μας, λέω ότι αυτό συνέβη επειδή δεν ήθελαν να γεννηθούν Λαρισαίες, αλλά πρωτευουσιάνες».