Ναταλία Γερμανού: Στους 10 άντρες οι 9 θα απατήσουν, γιατί το έχουν στη φύση τους

|
THESTIVAL TEAM

Λίγο… αργά φαίνεται να το κατάλαβε η Ναταλία Γερμανού που με συνέντευξή της στην εκπομπή Join Us, σχολίασε τα όσα έχουν ακουστεί για την προσωπική της ζωή.

Παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν το είχε παρακάνει με την υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής, κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει.

Παράλληλα μίλησε και για τους άντρες, που τους έχει μάθει αρκετά καλά, λέγοντας ότι ήταν, είναι και θα παραμείνουν άπιστοι σε μεγάλο ποσοστό. 

“Έχω την αίσθηση ότι με πήρε λίγο η μπάλα και άφηνα πολύ ανοιχτή την πόρτα της ιδιωτικής μου ζωής” ξεκίνησε και συνέχισε: “Δεν θέλω να κρύβομαι από τον κόσμο, δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Τελευταία όμως με γοητεύει αυτή η φράση που λέει ότι η ιδιωτική ζωή έχει λόγο που λέγεται έτσι, αλλιώς θα λεγόταν δημόσια. Θέλω πια να κρατάω κάποια πράγματα για μένα. Το είχα παρακάνει, αλλά δεν το έκανα επίτηδες”.

Όσο για την απιστία των αντρών, η Ναταλία τόνισε: “Στους δέκα άντρες οι εννιά θα απιστήσουν, γιατί είναι από τη φύση τους. Γιατί τα αρσενικά είναι πολυγαμικά ζώα και δεν θεωρούν την απιστία κάτι τόσο σοβαρό. Την περιστασιακή απιστία δεν την παίρνω πια και τόσο σοβαρά. Μου είναι αδιάφορη. Με ενοχλεί η κατινιά της άλλης. Που ξέρει ότι έχει σχέση και θα πάει να του την πέσει. Αυτό με πειράζει πιο πολύ από έναν άνδρα που θα ενδώσει σε έναν ωραίο πισινό. Τους άντρες τους κατανοώ, το δικό μας φύλο δεν κατανοώ”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.