Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας είναι ο άντρας της ζωής μου. Μου ξύπνησε την επιθυμία να γίνω μητέρα

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πιο ευτυχισμένη και χαλαρή από ποτέ είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία σε τρεις μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Ηλία Κρασσά. Το διάσημο μοντέλο, μίλησε στο People για τον «άνθρωπο της ζωής της» αλλά και για την κορούλα που έρχεται.

«Τα πράγματα με τον Ηλία έχουν έρθει όλα από μόνα τους, γιατί όταν είσαι χαλαρός όλα κλειδώνουν με ένα μαγικό τρόπο. Μου λένε όλα στη σχέση σας έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά για μας δεν ήταν γρήγορα, ήταν όπως ακριβώς το νιώθαμε. Με φροντίζει και με προσέχει και δεν έχω το άγχος να τα έχω όλα υπό έλεγχο εγώ. Ο Ηλίας έβγαλε ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για όλα όπως παλιά. Μπορώ να είμαι και κοριτσάκι, μπορώ να κάνω και λάθος, να πω και τις βλακείες μου. Μου ξύπνησε την έντονη επιθυμία να γίνω μητέρα. Ο Ηλίας κατάλαβε πρώτος ότι ήμουν έγκυος. Ήταν σίγουρος από το πρώτο λεπτό και είχε δίκιο. Πάντα έχει δίκιο ο Ηλίας. Λίγο σπαστικό αυτό αλλά και τόσο όμορφο».

Και συνεχίζει: «Ήρθαμε ο ένας στη ζωή του άλλου τη σωστή στιγμή και κουμπώσαμε αμέσως. Υπάρχουν πολλές φορές που δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε, απλά καταλαβαινόμαστε. Ο Ηλίας είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».

Η ίδια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει πάρει μόλις 5 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Η μικρή πρέπει να είναι πολύ καλό κοριτσάκι, σωστό αγγελούδι. Δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου, πέρα από κάποια διατροφικά θέματα που είχα το πρώτο 3μηνο, που είχε κλείσει το στομάχι μου και δεν μπορούσα να φάω σχεδόν τίποτα εκτός από ψωμί, τυρί και γιαούρτι. Πιστεύω πως θα πάρω άλλα 5 μέχρι να γεννήσω. Τώρα έχει φανεί η κοιλίτσα μου, εδώ και ένα μήνα νιώθω καλύτερα και τρώω πολύ καλά. Μέχρι να μπω στον 6ο δύσκολα καταλάβαινες πως είμαι έγκυος. Μάλιστα, έλεγα στον Ηλία «θα με βγάλεις μια φωτογραφία τώρα που είμαι έγκυος;» και μου απαντούσε γελώντας «δεν έχω ακόμα να βγάλω κάτι».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.