Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου μίλησε για τη σειρά «Εθνική Ελλάδος» και τα νούμερα τηλεθέασης.

Φοβήθηκες τη σύγκριση με τις προηγούμενες δουλειές σου; Μήπως επαναληφθείς;

«Είναι περίεργο αυτό, γιατί αυτή τη σειρά ξεκίνησα να τη γράφω το 2012. Κι από τότε άλλαξα πολύ. Πετάω πράγματα που είχα αρχικά αποφασίσει να γράψω, γιατί άλλαξα κι εγώ! Ναι, δεν ήθελα να επαναληφθώ. Όμως το θεωρούσα και σίγουρο ότι δεν θα γινόταν αυτό γιατί το καταλάβαινα, το έβλεπα στην πορεία.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθείς; Είχες αγωνία για τη σειρά;

Ναι, βέβαια. Τα βλέπω! Είμαι χαρούμενος με τα νούμερα. Κοίταξε, όταν άρχισα να κάνω αυτή τη σειρά, ήξερα από την αρχή, από την πρώτη σελίδα, ότι την"Εθνική Ελλάδος" δεν την έγραψα για να κάνω νούμερα. Την έγραψα για άλλους λόγους... Κι αυτό που κερδίζω από αυτή τη σειρά είναι κάτι πιο σημαντικό και πιο ουσιαστικό από τα νούμερα, τα οποία τα κέρδισα, τα είχα. Γιατί πολύ ωραία ήταν κι αυτά - χάρηκα με τα 60άρια του «Παρά 5». Αλλά το θέμα μου αυτή τη στιγμή δεν είναι να κάνω 60άρια! Το κέρδος αυτής της σειράς, είναι ότι μου προσφέρει την ελευθερία μου. Το να εκφράζομαι όπως ακριβώς θέλω! Το να πρέπει να είσαι αυτός που κάνει πάντα 60άρια, είναι απίστευτη σκλαβιά. Και δεν θέλω να είμαι δέσμιος, σκλαβωμένος, ούτε κάποιος που κάνει 60άρια και τον βλέπουν ως χρυσωρυχείο! Όχι. Θέλω να είμαι ένας ελεύθερος δημιουργός. Η «Εθνική Ελλάδος» αυτό μου πρόσφερε».