Ο Γιώργος Λιανός σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello μίλησε για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το συμβόλαιό του με τον Alpha.
Μου δίνεις την εντύπωση πως θεωρείς ότι είσαι ριγμένος τηλεοπτικά.
«Θεωρώ όχι ανήκω στην κατηγορία των νέων ανθρώπων, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν νέα πράγματα στην τηλεόραση. Και στη δική μου κατηγορία αναφέρω τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Συνατσάκη. Είναι φυσικό να έχουμε φιλοδοξίες, όνειρα και να τα κυνηγάμε. Και, επειδή θεωρώ πως έχω προσωπική ταυτότητα στο χώρο, ξέρει κάποιος τι να περιμένει από μένα, γνωρίζει το χιούμορ μου».
Πώς είναι η σχέση σου με τον Γιώργο Λιάγκα;
«Δεν κάνουμε παρέα με τον Γιώργο. Όσο κάναμε την εκπομπή, μπορούσαμε να συνεννοούμαστε και να περνάμε καλά. Δε γίναμε φίλοι υπό την έννοια να του τηλεφωνήσω και να πάμε για καφέ. Όμως, έχω πολύ καλή άποψη και για τον Γιώργο και τη Φαίη. Τον θεωρώ αξιόλογο και ικανό και μ' αρέσει να τον πειράζω στην εκπομπή. Ο Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος καρικατούρα».
Θεωρείς τον Alpha το νέο σου κανάλι; Αυτό που θα σε στηρίξει;
«Ναι! Από την πρώτη στιγμή στον Alpha ένιωθα ότι υπάρχει εμπιστοσύνη, αλλά κι ένα ψάξιμο στο να κάνω διαφορετικά πράγματα. Αυτό δεν το είχα στον ΑΝΤΙ τελευταία. Υπήρχαν προτάσεις, έκανα projects, μην παρεξηγηθώ ότι παραπονιέμαι, αλλά στον Alpha, υπάρχει η διάθεση να χτίσουν πάνω στο χαρακτήρα μου. Κι αυτό είναι σπάνιο και ευκαιρία για μένα».
Το συμβόλαιο σου είναι διετές;
«Ναι, απλώς ξέρεις πως όλα αυτά μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Ο σκοπός είναι να εξαργυρώσω το συμβόλαιο και να δώσω πίσω πράγματα στο κανάλι».
Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία της εκπομπής ή ζητούσες κάτι περισσότερο και καλύτερο;
«Είμαι ευχαριστημένος. Φυσικά, θα ήθελα να πηγαίνει καλύτερα σε νούμερα, όμως αυτός είναι ένας αστάθμητος παράγοντας. Βέβαια, έχει το κοινό της και να μην ξεχνάμε πως είναι μια εκπομπή η οποία δίνει τις εξετάσεις της, πρώτη φορά φέτος, σε μια ζώνη ευμετάβλητη. Όμως, χτίζεται σιγά σιγά και έχω την εντύπωση πως έχει πάει πολύ καλά».