Νόνη Δούνια: Θα ξανακατέβω σε εκλογές

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η απόφαση της Νόνης Δούνια να δηλώσει την υποψηφιότητά της ως βουλευτής Πειραιά με την Νέα Δημοκρατία , άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου εναντίον της. Αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πάτησαν πάνω σε γυμνές φωτογραφήσεις που είχε κάνει ως μοντέλο για να «αμαυρώσουν» την εικόνα της.

Η Νόνη Δούνια στον απόηχο των εκλογών και του ντόρου γύρω από το όνομά της, φωτογραφίζεται και δίνει μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό «Hello»:

Δεν σε πείραξαν οι αρνητικές κριτικές ότι ένα μοντέλο κατεβαίνει στις εκλογές;

«Όχι γιατί δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Αυτό έχω μάθει από την δουλειά μου ως μοντέλο. Επίσης δε με πείραξαν γιατί δεν έχει κανείς κάτι άλλο να μου προσάψει. Για αυτούς το μόνο που ήταν αρνητικό είναι ότι ήμουν μοντέλο. Τι άλλο μπορούν να πουν για εμένα; Ότι έκανα στο παρελθόν μου το έκανα συνειδητά. Ήταν μέρος της δουλειάς μου και δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να απολογηθώ για αυτές. Αφού υπήρξα sex symbol εκείνη την εποχή. Γιατί να…»

Θα ξανακατέβαινες υποψήφια;

«Ναι άλλη μια προσπάθεια θα την έκανα, αν μου δινόταν η ευκαιρία, για να μην υπάρχει η υποψία, ότι ήμουν περαστική από το χώρο!»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.