Βγήκε από το κώμα η κόρη της Γουίντεϊ Χιούστον

|
THESTIVAL TEAM

Βγήκε από το κώμα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, με το περιοδικό People, να αναφέρει, πως συνεχίζει να βρίσκεται συνδεδεμένη με τα μηχανήματα που την κρατούν στη ζωή.

Σύμφωνα με το neotera.gr, άτομο της οικογενείας της 21χρονης κοπέλας ανέφερε πως: «Ελπίζουμε πως αυτή η κίνηση θα φέρει κάποια σημαντική αλλαγή, αλλά γνωρίζουμε πως μπορεί να μην αλλάξει τίποτα».

Την περασμένη εβδομάδα, οι γιατροί της κόρης της Whitney Houston την υπέβαλαν σε τραχειοτομή, προκειμένου να αποφευχθεί μια πιθανή μόλυνση, καθώς ο αναπνευστικός σωλήνας που είχε μέχρι στιγμής η 21χρονη, ίσως διέβρωνε την τραχεία και προκαλούσε πρόβλημα.

«Περιμένεις να δεις αν θα καταφέρει να συνέλθει. Αν δεν συνέλθει και πιστεύεις πως θα χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε του κάνεις τραχειοτομή. Στις μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας τραχειοτομής, δεν συγκαταλέγεται μια μόνιμη βλάβη στις φωνητικές χορδές. Αν ο ασθενής ξυπνήσει, τότε του βάζουν μια βαλβίδα στην τραχειοτομή, ώστε να μπορεί να μιλήσει», ανέφερε ο Dr Benson.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.