Βίωσε τεχνητά τους πόνους της γέννας on air η Ελεονώρα Μελέτη (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη χθες στην εκπομπή της «Hashstag» στο Epsilon, είχε θέμα τη λέξη «γέννηση». «Καλησπέρα σας, είστε στο “Hashtag”.

Οι περισσότεροι, κυρίως οι νέοι, όχι μόνο γνωρίζετε αλλά χρησιμοποιείτε το hashtag διαρκώς. Ετυμολογικά και ακριβής μετάφραση στα ελληνικά δεν υπάρχει. Το hashtag μετατρέπει μια λέξη, μια έννοια σε θέμα συζήτησης στο twitter, στο facebook και στα άλλα social media, όταν προηγείται της λέξης το σύμβολο της δίεσης. Έτσι και αυτή η εκπομπή κάθε φορά θα κάνει hashtag μια διαφορετική λέξη. Απόψε κάνουμε hashtag την λέξη “γέννηση”» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει το gossiptv.gr, η Ελεονώρα Μελέτη βίωσε τεχνητά τους πόνους της γέννας. Μετά το τέλος του πειράματος, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Δεν έχω νιώσει περισσότερο πόνο στη ζωή μου. Και μου το είχε πει ο γιατρός μου “μην κάνεις ολική αλλά επισκληρίδο” αλλά εγώ που έχω τη μέση μου δεν γίνεται. Αν είναι να επιλέξω, επιλέγω αυτούς τους πόνους».

Τι άλλο θα δούμε να κάνει στην εκπομπή της προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης;

Δείτε το VIDEO:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.