Ποιο είναι το μεγάλο μειονέκτημα του Αρναούτογλου στην τηλεόραση;

|
THESTIVAL TEAM

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες και τι θα ακολουθήσει απάντησε σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το ποια πιστεύει πως είναι τα…

τηλεοπτικά του μειονεκτήματα.

Ο παρουσιαστής αρχικά είπε πως ένα του μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορεί να κρύψει τη στεναχώρια του στο φακό. «Το πλήρωσα επαγγελματικά που έδειχνα ότι δεν ήμουν καλά. Δεν χρωστάει τίποτα ο τηλεθεατής να σε βλέπει ότι δεν είσαι καλά. Στην Ελλάδα, υπάρχει το μότο ότι είσαι τόσο καλός όσο η τελευταία σου δουλειά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε ακόμη πως τα προηγούμενα χρόνια δεν μιλούσε σωστά τα ελληνικά, γεγονός που θεωρεί ως μειονέκτημά του. Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν έχει τελειώσει πανεπιστήμιο απάντησε πως έχει τελειώσει ηλεκτρολόγος στη σχολή του ΟΑΕΔ. Μίλησε ακόμη και για όλους όσοι θέλουν να σπουδάσουν μόνο για τους γονείς τους ή για το image και αναφέρθηκε στα χρόνια που εκείνος δούλευε στα ασανσέρ.

Ο παρουσιαστής, επίσης, είπε πως δεν έχει βγάλει τόσα πολλά λεφτά από την τηλεόραση, ώστε να σταματήσει να δουλεύει, ενώ η ιδανική τηλεόραση γι’ αυτόν θα είχε τους: Ναταλία Γερμανού, Ράδιο Αρβύλα, Λάκη Λαζόπουλο, Παύλο Τσίμα, Σταύρο Θεοδωράκη, Χρήστο Φερεντίνο, Γιώργο Λιάγκα, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Θανάση Πάτρα.

Πηγή: gossip-tv.gr

{youtube}PTTfSyZuq8A{/youtube}

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.