Πώς μιλούν οι γυναίκες μεταξύ τους για το σεξ

|
THESTIVAL TEAM

Στις εκ βαθέων προσωπικές συζητήσεις για τα αυστηρά προσωπικά και ακατάλληλα, άλλοι, όπως φαίνεται, έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη.

Οι περισσότεροι θα περιμέναμε οι πιο «κάφροι» στις συζητήσεις περί σεξουαλικών περιπτύξεων, να είναι οι άνδρες, όπως φαίνεται όμως και το παραδέχονται και οι ίδιες, οι γυναίκες, μπορούν να γίνουν τόσο γλαφυρές στις περιγραφές τους, που να κάνουν ακόμη και τους πιο άνετους να ντραπούν.

Μιλάμε βεβαίως για τις συζητήσεις με τις κολλητές, όπου η γλώσσα λύνεται και οι λεπτομέρειες είναι καυτές και ανατριχιαστικές. Ναι, λοιπόν, οι γυναίκες κυρίως νεαρής ηλικίας, μιλάνε «χύμα» με τις κολλητές τους για τα ερωτικά τους.

Από τη συμπυκνωμένη παρατήρηση ετών, μπορούμε να συνοψίσουμε τα εξής:

οι γυναίκες μπορούν να μιλήσουν πολύ «βρώμικα», όταν δεν σκέφτονται ότι θα τις κρίνουν αρνητικά.

δεν εκθέτουν το σύντροφό τους, μέχρι να γίνει πρώην. Μετά, τα λένε όλα για το μέγεθος του πέους του μέχρι το πόσες φορές τους ζητούσε περίεργα πράγματα

όταν πρόκειται για σεξουαλικό σύντροφο και όχι σχέση, τότε η αφήγηση γίνεται με όλες τις λεπτομέρειες.

Όσο πιο γραφική, τόσο πιο χαρούμενο το ακροατήριο(για αριθμό οργασμών, στάσεις, νεωτερισμούς, φαντασιώσεις).

Ανταλλάσσουν απόψεις για τεχνικές και γνώσεις πάνω στο σεξ, με ύφος Dr. Ruth ή Ρένας, της ηρωίδας του Αύγουστου Κορτώ.

Ψάχνουν φωτογραφίες στα social Media, από όλες τις πρώην των συντρόφων τους και επιβεβαιώνουν με την πιστοποίηση των φιλενάδων τους ότι είναι πιο όμορφες, πιο αδύνατες και πιο στυλάτες από εκείνες και τις στολίζουν με «κομψά» επίθετα, όπως αρμόζει στην περίσταση.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.