Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα σε αυτή τη ζωή. Ούτε για τον φοιτητή που μένει στον από κάτω όροφο και τον συναντάς στο ασανσέρ. Και όσο κι αν η δικιά σου δεν σου έχει δείξει σημάδια για να καταλάβεις ότι στα φοράει, έρχονται κάτι έρευνες για να αναστατώσουν την αντρική ζωή.

Η μελέτη, που έγινε για λογαριασμό του Gleeden, ενός site γνωριμιών για εκείνους που ψάχνουν εξωσυζυγική σχέση, βρήκε ότι ο γείτονας είναι ο πιο επικίνδυνος αντίζηλος γιατί το 62% των γυναικών φαντασιώνονται να απατούν τον άντρα τους με αυτόν. Κάτι που σκέφτονται και οι περισσότεροι άντρες για την καινούργια σέξι γειτόνισσα. Για την ακρίβεια το 71% των αντρών, που συμμετείχε στη έρευνα, θα ήθελε πολύ να καταλήξει στο κρεβάτι με το κορίτσι που του παίρνει τα μυαλά κάθε φορά που τη συναντά στον διάδρομο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, αυτές οι φαντασιώσεις σε μεγάλο ποσοστό γίνονται πραγματικότητα. Σε συνολικό δείγμα 8.000 ατόμων, διαπιστώθηκε ότι το 31% των γυναικών έχουν πάει με τον γείτονα, αν και ήταν κάτι της μιας φοράς. Η πλειοψηφία αυτών των καταστάσεων είχε διάρκεια μία και μόνο (62%), ενώ ένα 14% τράβηξε το ειδύλλιο για μερικές εβδομάδες. Ένα 6% κατέληξε σε σχέση που μπορεί να κράτησε και ένα χρόνο.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα γλυκοκοιτάζει τον γείτονα, αφού η μελέτη έγινε ούτως ή άλλως σε ανθρώπους που ψάχνονται για κάτι τέτοιο, αλλά καλό θα ήταν να έχεις το νου σου για να είσαι σίγουρος ότι θα περνάς άνετα την κεντρική είσοδο.

Πηγή: gr.askmen.com