Χώρισες, ο κόσμος σου καταρρέει και όλα όσα ήξερες μέχρι σήμερα, θα πρέπει να αλλάξουν. Όπως είναι φυσικό οι φίλες έχουνσπεύσει στο πλευρό σου για να σε στηρίξουν και να… σου πουν ψέματα! Όχι ότι θέλουν να σε κοροϊδέψουν, αλλά αυτό επιτάσσει η κατάστασή σου, μιας και δεν είσαι σε θέση να ακούσεις αλήθειες. Μιας και είσαι ευάλωτη και μιας και εμείς σε αγαπάμε, λέμε να σου παρουσιάσουμε τα μεγαλύτερα ψέματα… παρηγοριάς που θα ακούσεις. Και καλά θα κάνεις να μην τα πιστέψεις.

Δεν έχει να κάνει με σένα

Χαζούλα, προφανώς και έχει να κάνει με σένα. Η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί-που κάποτε έλεγε το εθνικό ζευγάρι-αλλά και δύο για να διαλυθεί! Προφανώς και έχει να κάνει με σένα, και προφανώς και οι φίλες σου δυο λένε βλακείες για να νιώσεις καλύτερα.

Είσαι καλύτερα χωρίς αυτόν

Για να κλαις και να οδύρεσαι μάλλον δεν είσαι. Ασχέτως που έπειτα από ένα χρονικό διάστημα που θα είσαι ψύχραιμη, θα μπορέσεις να κάνεις τον απολογισμό σου. Τη δεδομένη στιγμή, το μόνο που θέλεις είναι αυτός! Τέλος.

Δε θα βρει ποτέ καλύτερη από σένα

Σίγουρα εσύ για τον εαυτό σου, και για τις φίλες σου φυσικά, είσαι η καλύτερη και είναι λογικό. Η καινούρια δε θα είναι καλύτερη από σένα σε γενικό πλαίσιο, αλλά θα είναι καλύτερη για εκείνον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει κάτι που εσύ δεν έχεις. Λυπάμαι.

Η καινούρια είναι άσχημη/κακιά/αποτυχημένη

Κοίταξε να δεις, δεν είναι. Βασικά υπάρχει πιθανότητα η κοπέλα να είναι μια χαρά. Σίγουρα εσύ δεν τη συμπαθείς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και ό, τι χειρότερο υπάρχει στον πλανήτη.

Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα

Ίσως και να μπορούσες, αλλά τι να συζητάμε τώρα; Ό, τι έγινε έγινε.

Σύντομα θα βρεις κάποιον άλλο

Ξέρεις πολύ καλά ότι σύντομα θα πρέπει να βρεις τον εαυτό σου και όχι καινούρια σχέση. Γενικότερα, το διάστημα μετά το χωρισμό, είναι πολύ βασικό να το βιώσεις σωστά και σε όλο του το… μεγαλείο! Ίσως περάσει αρκετός καιρός μέχρι να βρεις κάτι καινούριο. Δεν είναι κακό.

Θα πρέπει να αρχίσεις να βγαίνεις

Να αρχίσεις φυσικά. Ειδικά αν λόγω της σχέσης σου, είχες αφήσει κάποιες κοινωνικές συναναστροφές πίσω σου. Να βγεις για να περάσεις καλά με τις φίλες σου, να επισκεφτείς καινούρια μαγαζιά, και να σκάσεις στο φαγητό. Να μη βγεις για να βρεις καινούριο αγόρι. Όχι ότι δε θα γίνει. Αλλά αν το συγκεκριμένο είναι αυτοσκοπός, τότε χάνει και τα νόημά του.

Θα το μετανιώσει

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην το κάνει, γιατί μπορεί να νιώθει υπέροχα μακριά σου και μάλιστα να είναι ήδη ερωτευμένος με κάποια άλλη. Αν φυσικά το μετανιώσει, είναι στο δικό σου χέρι αν θα τον δεχτείς πίσω. Αλλά μην πορεύεσαι με την ελπίδα αυτή.

Τώρα θα χαρείς τη single ζωή

Η αλήθεια είναι ότι έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα σχέσης, ο πρώτος καιρός της single ζωής είναι φρικιαστικός. Σου λείπει εκείνος και όλα όσα… έρχονταν μαζί του, οπότε μάλλον δεν είναι και τόσο κακό αν εσύ δε νιώθεις και πολύ ευτυχισμένη με την μοναξιά σου. Όλα είναι θέμα συνήθειας.

Σύντομα θα το έχεις ξεχάσει

Είναι κατανοητό και να μην το έχεις ξεχάσει. Βασικά υπάρχει πιθανότητα να μην το ξεχάσεις και ποτέ. Είναι όντως κάποιοι έρωτες και κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν ξεπερνιούνται ποτέ. Έτσι είναι η ζωή.

πηγή: queen.gr