Πουκάμισο: Το νέο trend του καλοκαιριού με hot συνδυασμούς

|
THESTIVAL TEAM

Τα πουκάμισα μπορεί να σου θυμίζουν χειμώνα όμως αυτό το καλοκαίρι φοριούνται πολύ. Ήδη σταρ του Χόλιγουντ και διάσημες τηλεπερσόνες τα έχουν υιοθετήσει για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Θεωρείται το νέο must have και μην πάει ο νους σας στο κλασσικό πουκάμισο, αλλά στο αέρινο που είναι το κατάλληλο γι αυτήν την εποχή. Οι εμφανίσεις σου θα γίνουν stylish και κομψές και μπορείς να τις “εμπλουτίσεις” με διάφορα λαμπερά αξεσουάρ.

Οι αγαπημένες σου fashionistas θα σου αποκαλύψουν τα πουκάμισα που φέτος το καλοκαίρι κάνουν θραύση και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά και να βρεις εκείνο που ταιριάζει απόλυτο στο στυλ σου. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για την κομψότητά σου και το στυλ σου. Όσο για τα παπούτσια; Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα αθλητικά σου, τις μπαλαρίνες σου, τις γόβες και τα πέδιλά σου μέχρι και τις εσπαντρίγιες σου! Είναι ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείψει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

• Λινό πουκάμισο. Προτίμησε σε μπεζ ή γενικά nude χρώμα κι όχι μαύρο.
• Κλασικό βαμβακερό. Είναι ένα πουκάμισο all time classic που το φοράς από το πρωί ως το βράδυ και αναλόγως με τα αξεσουάρ το κάνεις και πιο επίσημο.
• Oversized. Το απόλυτο του καλοκαιριού. Ακόμη και στην παραλία μπορείς να το φορέσεις.
• Μακρύ πουκάμισο-φόρεμα. Επέλεξε ένα τζιν και θα δεις πόσο πολύ θα σε βολέψει και θα το ευχαριστηθείς.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.