Τη βρήκαμε: Αυτή είναι η super τροφή που διώχνει το λίπος από την κοιλιά

|
THESTIVAL TEAM

Λίγες είναι οι γυναίκες μετά τα 30 που έχουν επίπεδη κοιλιά χωρίς καθόλου φούσκωμα. Αυτό είναι λογικό ειδικά αν λείπει η γυμναστική από το πρόγραμμά τους.

Υπάρχει όμως ένα super food που αποκαλύφθηκε μετά από πρόσφατη μελέτη που μειώνει τα φουσκώματα της κοιλιάς και διώχνει το λίπος. Ποιο είναι αυτό; Τα μούρα! Μία διατροφή πλούσια σε berries μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που το σώμα σου αποθηκεύει τη ζάχαρη!

Η μεγάλη περιεκτικότητα που έχουν σε ίνες συντελούν στο να μειώνονται τα φουσκώματα. Αν δεν μπορείς να φας τα μούρα, υπάρχει κι άλλη εναλλακτική. Φάε φράουλες μιας και κάνουν παρόμοια δουλειά.

Τα μούρα επίσης περιέχουν λίγες θερμίδες και αυτό είναι καλό γιατί η σιλουέτα σου θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα. Δε θα πάρεις κιλά όση ποσότητα κι αν φας. Αρκεί φυσικά να μην το παρακάνεις. Σκέψου μόνο ότι τα blueberries έχουν 85θερμίδες το φλιτζάνι και τα blackberries μόλις 62!

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.