Το λευκό χρώμα είναι το απόλυτο χρώμα για το καλοκαίρι. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες που έχουν ξανθά ή μαύρα μαλλιά αφού αυτήν την εποχή οι περισσότερες από μας είμαστε μαυρισμένες. Το λευκό top φέτος το καλοκαίρι είναι ο κυρίαρχος κι όλες οι σταρ του Χόλιγουντ το φορούν από το πρωί ως το βράδυ κάνοντας υπέρκομψες εμφανίσεις.

Εσύ με το μυαλό σου μπορεί να θεωρείς ότι δεν μπορείς να το βάλεις γιατί δεν έχεις καλοσχηματισμένους κοιλιακούς. Τεράστιο λάθος! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας για να το φορέσεις σωστά ανάλογα με το σωματότυπό σου.

Eπέλεξε μία pencil φούστα σε χρώμα μπεζ ή μαύρη και συνδύασέ το! Ειδικά αν έχεις καμπύλες αυτός ο συνδυασμός θα απογειώσει το look σου. Το ίδιο θα συμβεί αν φορέσεις ψηλόμεσο παντελόνι ή σορτσάκι.

Σε περίπτωση που έχεις κοιλιακούς και θέλεις να τους αναδείξεις μπορείς να το συνδυάσεις με μίντι φούστα και να είναι λίγο πιο κοντό από τα άλλα τοπ.

Το total white look είναι διαχρονικό. Μια λευκή φούστα και το αγαπημένο σου τοπ είναι αρκετά για να κλέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Φόρεσε τη φούστα από τούλι κι από πάνω το αγαπημένο σου λευκό τοπ και θα δεις ότι θα θυμίζεις πριγκίπισσα παραμυθιού!