Μπήκαμε κι επίσημα στο καλοκαίρι και ο κόσμος έχει ξεχυθεί στις παραλίες . Η ζέστη έχει χτυπήσει κόκκινο και όλοι αναζητούν την πιο κοντινή παραλία για να κάνουν τη βουτιά τους. Τα γυμναστήρια αρχίζουν και αδειάζουν σιγά σιγά γιατί φεύγει τελείως η διάθεση που υπήρχε για γυμναστική!

Τι γίνεται όμως τώρα που το σώμα σας θέλει να συνεχίσει στο ρυθμό που το είχατε βάλει το χειμώνα; Εμείς σας προτείνουμε μερικούς έξυπνους τρόπους ώστε να αποκτήσετε και πάλι τη διάθεση για άσκηση!

• Αντιμετώπισε την άσκηση σαν δώρο! Μην το κάνεις από αγγαρεία αλλιώς δε θα έχεις και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σκέψου ότι μόλις τελειώσεις την προπόνηση, η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις φουλ ενέργεια!

• Θέσε στόχους. Τι θέλουμε να σου πούμε; Οι στόχοι εκμάθησης θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον σου για γυμναστική και θα θέλεις να μάθεις και να πηγαίνεις συνέχεια προκειμένου να μάθεις νέες τεχνικές για το σώμα σου.

• Εστίασε στη διάθεση που θα έχεις μετά την άσκηση. Είναι επιβεβαιωμένο από χιλιάδες έρευνες, ότι η γυμναστική είναι το απόλυτο αφροδισιακό αλλά και σου χαρίζει μία αίσθηση αισιοδοξίας που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο!