Τέλος τα ψέμματα κορίτσια, ήρθε το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως, αν δεν έχεις κάνει λέιζερ και δεν κάνεις αποτρίχωση με κερί σε πόδια και μπικίνι τότε θα πρέπει να πιάσεις πάλι το ξυράφι σου! Το ξύρισμα μπορεί να φαίνεται απλό και στην πραγματικότητα δεν είναι πυρηνική φυσική όμως, υπάρχουν λάθη που μπορεί να κάνεις και αυτό να κοστίζει στα πόδια και το μπικίνι σου. Δες ποια είναι αυτά και απόφυγέ τα...

#1 Το ξύρισμα στο ντους θέλει το σωστό timing. Το καλύτερο είναι να κάνεις το ξύρισμα πάντα τελευταίο έτσι ώστε να ανοίγουν οι πόροι σου από τους ατμούς και να γίνονται πιο μαλακές οι τρίχες στα πόδια σου. Στο μεταξύ μπορείς να λούσεις τα μαλλιά σου και να κάνεις και μια μάσκα προσώπου.
#2 Ξύριζεις τα πόδια σου με σαπούνι. Αν δεν έχεις αφρό ξυρίσματος τότε η καλύτερη λύση είναι να βάλεις λίγο κοντίσιονερ στα πόδια σου. Το σαπούνι μπορεί να ξυράνει την επιδερμίδα σου.
#3 Δεν πετάς τα παλιά σου ξυραφάκια. Μετά από 5 περίπου ξυρίσματα καλό είναι να πετάς το ξυραφάκι σου και να χρησιμοποιείς καινούργιο.
#4 Ξυρίζεσαι προς τη λάθος κατεύθυνση. Αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ ευαίσθητη καλό είναι να μην ξυρίζεσαι αντίθετα στη φορά που μεγαλώνουν οι τρίχες σου. Προσπάθησε να ξυρίζεσαι προς τη φορά που φυτρώνουν.

Πηγή: faysbook.gr