Όποιος μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες και θέλει να οδηγήσει ένα Hyundai μπορεί να βγάλει πολύ εύκολα και ανώδυνα $50 δολάρια χάρη στην προωθητική ενέργεια της κορεατικής εταιρείας.

Η Hyundai Αμερικής προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους μια προπληρωμένη Visa ή Amazon Card αξίας $50 δολαρίων, ως κίνητρο για να δοκιμάσουν τα μοντέλα της. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας πατώντας στο μπλε κουτάκι που εμφανίζεται πάνω αριστερά, να επιλέξουν ποιο μοντέλο θέλουν να οδηγήσουν, να παραλάβουν τον κωδικό τους και να μεταβούν σε μια αντιπροσωπεία όπου θα πραγματοποιηθεί το test drive.

Βέβαια σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε πως οι αποστάσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι μεγάλο μέρος του δώρου ίσως καταναλωθεί στο κόστος της βενζίνης προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να φτάσει στην κοντινότερη αντιπροσωπεία.

Η προσφορά ονομάζεται Hyundai National Test Drive Offer, είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στις Η.Π.Α. και δε γνωρίζουμε για πόσο καιρό ακόμα θα παραμείνει σε ισχύ.

Πηγή: drive.gr