Με αυτόματο κιβώτιο το μικρό crossover της Lada

|
THESTIVAL TEAM

Η Lada ανακοίνωσε ότι διαθέτει το μικρό crossover XRAY Cross για πρώτη φορά και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και με έναν νέο σύστημα πολυμέσων με συνδεσιμότητα Apple Car Play και Android Auto.

Το XRAY Cross είναι ένα από τα νεότερα μοντέλα της Lada, το οποίο επωφελείται από τμήματα της «μαμάς» Renault για να κερδίσει σε άνεση, ασφάλεια και στοιχεία τεχνολογίας.

Και πλέον, θέλοντας να τονίσει τις επιλογές του, η Lada ανακοίνωσε ότι προσφέρει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (CVT) για το αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με τον 1.600άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης.

Επιπλέον αυτών η Lada προσφέρει και ένα αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων για το XRAY Cross με συνδεσιμότητα Apple Car Play και Android Auto, το οποίο φιλοξενεί μια οθόνη με καλύτερη ανάλυση, γρηγορότερη απόκριση στο άγγισμα, αλλά και ένα νέο μικρόφωνο.

Τιμολογιακά, το κόστος για την αυτόματη έκδοση του XRAY Cross στη Ρωσία ξεκινά από τα 841.900 ρούβλια (12.000 ευρώ), με την κορυφαία έκδοση που διαθέτει και το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων να κοστίζει 966.900 ρούβλια (13.800 ευρώ).

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.