Η Renault ξεκίνησε ήδη να παίρνει παραγγελίες για τις νέες εκδόσεις των πολυμορφικών μοντέλων της Scenic και Grand Scenic Black Edition, με τις πρώτες παραδόσεις να υπολογίζονται στα μέσα Ιουνίου.

Αμφότερες θα συνδυάζονται με όλη την γκάμα των κινητήρων, τόσο βενζίνης TCe (140 και 160 ίπποι), όσο και πετρελαίου Blue dCi (120 και 150 PS), με επιλογή χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη EDC. Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, τα Scenic/Grand Scenic Black Edition ξεχωρίζουν από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 20”, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και τους LED προβολείς ομίχλης.

Στα ενδότερα, κυριαρχούν οι επενδύσεις από αλκαντάρα, η αλουμινένια πεταλιέρα, τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, η πανοραμική ηλιοροφή, ενώ ο οδηγός θα έχει την επιλογή του Head-Up Display. Στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε τα συστήματα Lane Keeping Assist, Easy Park Assist, Adaptive Cruise Control, καθώς και το εξελιγμένο ηχοσύστημα της Bose. Να αναφέρουμε ότι οι τιμές των Scenic και Grand Scenic Black Edition θα ξεκινούν στη γαλλική αγορά από τα €33.100 και €33.700 αντίστοιχα.

Πηγή: newsauto.gr