FIAT 500: Νέες εκδόσεις Star και Rockstar

|
THESTIVAL TEAM

Εμπορικά ακάματα, τα 500 επωφελούνται από μια αναθεωρημένη γκάμα για το ΜΥ 2020, με τις νέες εκδόσεις Star και Rockstar που εγκαινιάζουν νέα χρώματα.

Το «μοντέρνο» 500 είναι ήδη 12 ετών… Και δεν λέει να ξεκουνήσει από το προσκήνιο. Και γιατί να το κάνει άλλωστε, αφού πέτυχε ρεκόρ πωλήσεών το 2018, με 194.000 αυτοκίνητα. Τρανή απόδειξη πως εξακολουθεί να σαγηνεύει το κοινό!

Για να συνεχίσει όμως να προσελκύει την προσοχή του τελευταίου, το 500 ανανεώνει την γκάμα του, με δύο νέες παραλλαγές: Τη Star και τη Rockstar. Η Star επωφελείται μάλιστα από ένα πρωτότυπο χρώμα στην καροσερί της, που ονομάζεται White Stella…διακοσμημένο με αποχρώσεις του ροζ.

Έρχεται στάνταρ με ζάντες 16 ιντσών, φώτα ομίχλης και γυάλινη οροφή. Στην καμπίνα, υπάρχουν δύο νέες ταπετσαρίες, με «παραγεμισμένη» εμφάνιση. Η φάσα στο ταμπλό δεν συμπίπτει πλέον απαραίτητα με το χρώμα της καροσερί, με τον ενδιαφερόμενο να μπορεί να επιλέξει μεταξύ του μαργαριταρένιου λευκού ή του μπορντό ματ.

Το Rockstar το παίζει πιο σπορ, καθώς υιοθετεί το κιτ αμαξώματος του 500 S, με ειδικά σχεδιασμένους προφυλακτήρες. Η έκδοση αυτή προτείνεται επίσης σε ένα ακόμα μοναδικό χρώμα: Το Green Portofino, ένα πράσινο ματ. Για την ταπετσαρία, το κεντρικό κομμάτι της εμπνέεται από τα κοστούμια με τις λεπτές ρίγες.

Στο μηχανοστάσιο δεν υπάρχει κάποια καινοτομία, με το 500 να αρκείται στο βενζινοκινητήρα 1.2 των 69 ίππων ή στον TwinAir των 85. Ύστερα από αυτό το πρώτο δελτίο Τύπου αναμένουμε σε λίγες μέρες και την τιμή.

Πηγή: drive.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.