Η Ford αποκαλύπτει μία νέα γκάμα ηλεκτροκίνητων

|
THESTIVAL TEAM

Η νέα γκάμα μοντέλων φέρει το διακριτικό τίτλο “Ford Hybrid” και περιλαμβάνει κινητήρια σύνολα ήπιας, πλήρους και plug-in υβριδικής τεχνολογίας που αυξάνουν την απόδοση και αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία που απολαμβάνουν οι Ευρωπαίοι πελάτες. Στο πλαίσιο αυτό, η Ford ανακοίνωσε σήμερα την έλευση 16 ηλεκτροκίνητων μοντέλων που θα φέρουν πιο κοντά τις αξίες της μάρκας – αξιοπιστία, προσιτός χαρακτήρας και απολαυστική οδήγηση – σε πελάτες επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων.

Στην εκδήλωση “Go Electric”, η Ford αποκάλυψε την έκδοση Plug-In Hybrid του νέου Kuga – του πλέον “ηλεκτροκίνητου” μοντέλου στην ιστορία της Ford και του πρώτου μοντέλου της εταιρείας με συστήματα ήπιας, πλήρους και plug-in υβριδικής τεχνολογίας.

Το νέο, 7θέσιο Explorer Plug-In Hybrid και το νέο Tourneo Custom Plug-In Hybrid των οκτώ θέσεων έκαναν σήμερα το παγκόσμιο ντεμπούτο τους. Και τα δύο, όπως αναφέρει το protothema.gr, προσφέρουν επαρκή αυτονομία με αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία αλλά και την ελευθερία κινήσεων που παρέχει ένας παραδοσιακός κινητήρας εσωτερικής καύσης.

Η Ford αποκάλυψε επίσης τα νέα μοντέλα Fiesta EcoBoost Hybrid και Focus EcoBoost Hybrid με ήπια υβριδική τεχνολογία για μειωμένες εκπομπές CO2, βελτιστοποιημένη κατανάλωση, πιο άμεση απόκριση και απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Επιπλέον, η Ford ανακοίνωσε ότι ένα νέο, πλήρως ηλεκτρικό Transit θα πλαισιώσει το 2021 τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων της. Σχεδιασμένο για να προσφέρει κίνηση αποκλειστικά μέσω ηλεκτροκινητήρα, το νέο αυτό van θα συμβάλλει στη δημιουργία καθαρότερων και πιο αθόρυβων πόλεων καθώς και στη μείωση των λειτουργικών δαπανών για επιχειρήσεις και διαχειριστές στόλων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.