Ηλεκτρική πρόταση από τη Bugatti

|
THESTIVAL TEAM

Μόλις την περασμένη εβδομάδα η Bugatti τράβηξε την προσοχή όλου του κόσμου με την παρουσίαση του ακριβότερου αυτοκινήτου στον πλανήτη.

Το La Voiture Noire, είναι το μοντέλο που αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του εμβληματικού μοντέλου της εταιρείας, Type 57SC Atlantic που είχε παρουσιαστεί το 1936. Τα 16,7 εκατομμύρια ευρώ που έχει πάνω του το ταμπελάκι της τιμής του πρόσφατου δημιουργήματος της Bugatti, το φέρνει στην πρώτη θέση της λίστας με τα ακριβότερα καινούργια αυτοκίνητα στον κόσμο.

Πίσω από την αποκάλυψη του La Voiture Noire, όπως όλα δείχνουν όμως, κρύβεται και η διάθεση της εταιρείας να κάνει το ηλεκτρικό βήμα προς το μέλλον. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Stephan Winkelmann, του CEO της Bugatti στον Όμιλο VW, είναι μέσα στις προθέσεις της εταιρείας να παρουσιάσει σχετικά σύντομα το επόμενο μοντέλο της που θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό –και σαφώς φθηνότερο από το LVN. Με τον τρόπο αυτό, αποδεικνύεται πως και η Bugatti θα συμμετάσχει στο «ξέσπασμα» των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που έχουν γίνει η τάση για το άμεσο μέλλον σε όλο το αυτοκινητικό στερέωμα.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.